Gezonde voeding voor een gezonde levensstijl

 

Ton Kanters streeft ernaar een bijdrage te leveren aan een gezonde maatschappij. Gezonde voeding wordt steeds belangrijker en wij zijn dan ook van mening dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan hoe fit en energiek je je voelt. We stimuleren een gezonde levensstijl dan ook doordat:

  • We een ruim assortiment groente en fruit en aanverwante producten aanbieden.
  • We streng toezicht op de kwaliteit en herkomst van onze producten houden.
  • We zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen als conserveermiddelen gebruiken.
  • We geen bewerkingsprocessen als pasteurisatie hanteren om de houdbaarheid van onze producten te verlengen.

Naast dat onze producten gezond en lekker moeten zijn, streven we ook de waarde ‘gemak’ na. Op deze manier houden we rekening met de trends en ontwikkelingen van nu en stimuleren we een gezonde levensstijl.

Lekker en gemakkelijk

Al onze producten kunnen via deze website worden besteld en bezorgen wij bij u thuis. Wel zo gemakkelijk!

groenten en fruit, schijndel, versproducten, Ton Kanters

Groenten en fruit

Zes dagen per week kopen we verse groenten en fruit in. Via de groothandel houden we streng toezicht op de kwaliteit en herkomst van onze producten. Daarbij geven we de voorkeur aan producten van Hollandse bodem. Zijn deze niet beschikbaar? Dan maken we een selectie uit de beste telers uit het buitenland.

Catering in Schijndel en omgeving

Catering

Ton Kanters wil gezond eten tegen een eerlijke prijs voor iedereen mogelijk maken en verzorgt catering in de omgeving van Schijndel en Erp.

Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden op het gebied van catering vindt u op onze Catering pagina.

Verssappen & sapkuren

Verlies gewicht en krijg meer energie met een sap-gezondheidskuur. Uw lichaam is net een huis. Het moet regelmatig worden schoongemaakt en een aantal keer per jaar is de grote schoonmaak noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Wilt u zich top gezond voelen en over voldoende energie beschikken? Dan is het ontgiften via een sapkuur of smoothiekuur een absolute must.

noten, zaden, hennepzaad, gojibessen, lijnzaad, superfood

Superfoods

Door het eten van deze superfoods zoals goji bessen, hennepzaad, chia zaadjes, zal je levenskracht en energie in grote mate toenemen. Ze verbeteren de algemene gezondheid, versterken het immuunsysteem, verhogen de serotonine productie, zuiveren, voorzien het lichaam van alle nodige voedingsstoffen en zijn vaak ook nog lekker!

maaltijden, afhalen, bestellen, een-persoonsgerechten, stamppot

Maaltijden

Geen zin om te koken, maar wil je wel een gezonde maaltijd? We bereiden iedere dag verse maaltijden met de best geselecteerde seizoensproducten. Je kunt bij ons dan ook terecht voor een uitgebreid assortiment dat bestaat uit 15 tot 20 verschillende, zelfgemaakte maaltijden.

 

saladebar, lunch, maaltijdsalade, verse salade

Saladebar

Naast onze reguliere salades heb je ook de mogelijkheid om je eigen salade samen te stellen. Onze saladebar laat zien dat je binnen enkele stappen een unieke maaltijdsalade hebt samengesteld, door zelf je ingrediënten te kiezen.

verse salades, saladebar, rauwkost salades

Rauwkost salades

Iedere dag worden heerlijke, frisse salades vers gemaakt. Je hebt de keuze uit een vast assortiment salades waarbij we iedere maand één nieuwe salade onder de aandacht brengen. Hierdoor proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen en behoeften en is er voor ieder wat wils.

noten, zaden, zuidvruchten, hennepzaad, chiazaad, superfoods

Noten & Zuidvruchten

Wij bieden een ruim assortiment noten & zuidvruchten aan. Noten en zuidvruchten passen uitstekend in een gezond en cholesterolverlagend voedingspatroon omdat ze rijk zijn aan vezels, gezonde vetten, vitaminen en mineralen.