Hoe warm ik de catering op?

Hoe warmt u de verschillende gerechten het beste op en de kwaliteit bewaard blijft?

​Partypan / maaltijdpan

  • Stekker in stopcontact
  • Zet de pan op stand 1
  • De pan gaat nu alles rustig opwarmen
  • Deksel er op laten
  • Het is belangrijk om af en toe om te scheppen.
  • 1 uur voordat je wilt gaan eten pan aanzetten
  • Bakpapier in pan leggen
  • Zakjes vlees in pan verdelen
  • Stekker in stopcontact
  • Zet de pan op stand 1
  • De pan gaat nu alles rustig opwarmen.
  • Deksel er op laten.
  • Het is belangrijk om af en toe om te scheppen.
  • 1 uur voordat je wilt gaan eten pan aanzetten

Rechaud & Buffetten

  • Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter water.
  • Hang de bakken met eten in het water.
  • Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.
  • Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.
  • Deksels op de bakken doen.
  • Af en toe een keer door het eten roeren.
  • Als brandpasta op is een nieuwe er onder zetten 2 is voldoende.
  • De lege en volle potjes brandpasta willen we graag terug.
  • Als u varkenshaas in uw buffet heeft dan graag de volgende instructie volgen.
  • Leg de zak met saus in de bak. Hang de bak in het water. Let op: de saus in de zak laten zitten!
  • Steek de potten aan.
  • Deksels op de bakken doen.
  • Laat de bakken met vlees op kamer temperatuur komen.
  • 15 min voor u gaat eten de bakken met saus er uit halen en de bakken met vlees in het water hangen.
  • Knip de zakken met saus open en verdeel over het vlees. Na 15 min is alles warm.
  • Als u vis in u buffet heeft dan graag de volgende instructie volgen.
  • Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter water.
  • Deksel op de bakken doen.
  • Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.
  • Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.
  • Let op: bakken met vis er nog niet inzetten!
  • Laat de bakken met vis op kamer temperatuur komen.
  • 30 min voor u gaat eten de bakken met vis in het water hangen.

Overige

  • Haal de bakjes die u wilt opwarmen 2 uur vooraf uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
  • Alle bakjes tegelijk in de oven zetten folie er om laten en géén gaatjes in prikken.
  • Bakjes mogen gewoon op elkaar gestapeld worden. Dus u hoeft uw oven rooster of plaat niet perse te gebruiken.
  • Oven op hete lucht zetten 100 graden en 1,5 uur er in laten staan.
  • Doordat we dit heel langzaam opwarmen op lage tempratuur blijft de kwaliteit mooi behouden.
  • 10 minuten afbakken op 180 graden.
  • Haal de binnen pan er uit.
  • In de grote pan, waar de stekker aan zit, warm water in doen tot aan streepje onder in de pan.
  • Vul de binnen pan met soep en laat in het water zakken.
  • Zet de pan 2 uur voordat u wilt eten aan.
  • Kleine pannetjes vullen met soep en de warmhoud plaat op hoogste stand aanzetten
  • Stekker in stopcontact 1,5 uur tot 2 uur voordat je wil eten aanzetten.
  • Je kan de pannetjes eventueel ook op fornuis opwarmen.
  • U kunt het vlees van de tapas bakjes koud eten.
  • Als u het toch graag warm wil eten gaat dat als volgt.
  • Haal het vlees uit de bakjes (deze zijn niet voor de oven geschikt) en doe deze in een ovenschaaltje.
  • Warm deze 40 min lang op 170 graden in oven op.

Als u uw bestelling ophaalt in de winkel, dan betaalt u uiteraard geen bezorgkosten. Wanneer u uw bestelling laat bezorgen dan betaalt u € 10,- per bestelling

Wij bezorgen catering in Schijndel, Wijbosch, Veghel, Sint Oedenrode, Erp, Keldonk, Boerdonk, Zijtaart, Eerde, Den Dungen, Maaskantje, Gemonde, Sint Michielsgestel, Vught en Heeswijk-Dinther.

Klik voor heldere opwarminstructies op deze link.

Tijdens het bestelproces kiest u zelf of u uw bestelling op komt halen of deze op een specifieke datum bezorgd wilt hebben. Op zondag zijn wij niet open en bezorgen wij geen bestellingen.

Wanneer u uw bestelling komt ophalen in de winkel, dan kunt u uw bestelling per pin of contant betalen. Als de bestelling bezorgd moet worden, krijgt u een rekening via e-mail.