Hoe warm ik de catering op?

Hoe warmt u de verschillende gerechten het beste op en de kwaliteit bewaard blijft?

​Partypan / maaltijdpan

Saté pan, gyros pan, kip pan, shoarma pan:

  • Stekker in stopcontact
  • Zet de pan op stand 1
  • De pan gaat nu alles rustig opwarmen
  • Deksel er op laten
  • Het is belangrijk om af en toe om te scheppen.
  • 1 uur voordat je wilt gaan eten pan aanzetten

Partypan groot/klein, maaltijd pan, kipsspies pan:

  • Bakpapier in pan leggen
  • Zakjes vlees in pan verdelen
  • Stekker in stopcontact
  • Zet de pan op stand 1
  • De pan gaat nu alles rustig opwarmen.
  • Deksel er op laten.
  • Het is belangrijk om af en toe om te scheppen. 
  • 1 uur voordat je wilt gaan eten pan aanzetten

Party rechaud of buffetten

  • Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter water.
  • Hang de bakken met eten in het water.
  • Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.
  • Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.
  • Deksels op de bakken doen.
  • Af en toe een keer door het eten roeren.
  • Als brandpasta op is een nieuwe er onder zetten 2 is voldoende.
  • De lege en volle potjes brandpasta willen we graag terug.

Opwarm instructie voor varkenshaas in buffet

  • Als u varkenshaas in uw buffet heeft dan graag de volgende instructie volgen.
  • Leg de zak met saus in de bak. Hang de bak in het water. Let op: de saus in de zak laten zitten!
  • Steek de potten aan.
  • Deksels op de bakken doen.
  • Laat de bakken met vlees op kamer temperatuur komen.
  • 15 min voor u gaat eten de bakken met saus er uit halen en de bakken met vlees in het water hangen.
  • Knip de zakken met saus open en verdeel over het vlees. Na 15 min is alles warm.

Opwarm instructie voor vis in buffet

  • Als u vis in u buffet heeft dan graag de volgende instructie volgen.
  • Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter water.
  • Deksel op de bakken doen.
  • Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.
  • Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.
  • Let op: bakken met vis er nog niet inzetten!
  • Laat de bakken met vis op kamer temperatuur komen.
  • 30 min voor u gaat eten de bakken met vis in het water hangen.

Ovenbakjes met sticker

  • Haal de bakjes die u wilt opwarmen 2 uur vooraf uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
  • Alle bakjes tegelijk in de oven zetten folie er om laten en géén gaatjes in prikken.
  • Bakjes mogen gewoon op elkaar gestapeld worden. Dus u hoeft uw oven rooster of plaat niet perse te gebruiken.
  • Oven op hete lucht zetten 100 graden en 1,5 uur er in laten staan.
  • Doordat we dit heel langzaam opwarmen op lage tempratuur blijft de kwaliteit mooi behouden.

Stokbrood

  • 10 minuten afbakken op 180 graden.

Soepterrine

  • Haal de binnen pan er uit.
  • In de grote pan, waar de stekker aan zit, warm water in doen tot aan streepje onder in de pan.
  • Vul de binnen pan met soep en laat in het water zakken.
  • Zet de pan 2 uur voordat u wilt eten aan.

Soepbuffet

  • Kleine pannetjes vullen met soep en de warmhoud plaat op hoogste stand aanzetten
  • Stekker in stopcontact 1,5 uur tot 2 uur voordat je wil eten aanzetten.
  • Je kan de pannetjes eventueel ook op fornuis opwarmen.

Warm plateau

  • Alle bakjes met een sticker kunnen opgewarmd worden.
  • Folie verwijderen en 40 min op 170 graden in de oven zetten.

Losse tapas bakjes met vlees

  • U kunt het vlees van de tapas bakjes koud eten.
  • Als u het toch graag warm wil eten gaat dat als volgt.
  • Haal het vlees uit de bakjes (deze zijn niet voor de oven geschikt) en doe deze in een ovenschaaltje.
  • Warm deze 40 min lang op 170 graden in oven op.

Producten uit de Kerstmenu bestellijst

Al het eten wordt kant en klaar aangeleverd. U hoeft het slechts op te warmen of op te maken op een bordje.

Voorgerechten

Zitten zo verpakt dat u alles alleen hoeft samen te voegen:

  • Garnalencocktail: doe sla op een bordje of in een bakje, verdeel de garnalen hier overheen en garneer af met dille.
  • Carpaccio: carpaccio op een bordje, de truffelmayonaise, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes hierover verdelen.
  • Kipcocktail: doe sla op een bordje of in een bakje, kip hierover verdelen en garneer af met pijnboompitjes.

Soepen

  • Kunnen in de magnetron opgewarmd worden 3 à 4 min op 800 watt of in een pannetje.

Pasteibakjes

  • 3 minuten op 180 graden in de oven afbakken.

Knoflookbrood

  • 10 minuten op 180 graden in de oven afbakken.

Bakjes

Met gerechten die opgewarmd moeten worden:

  • 2 uur vooraf uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
  • Alle bakjes tegelijk in de oven zetten.
  • Folie erop laten en géén gaatjes in prikken
  • Bakje mogen op elkaar gestapeld worden. U hoeft uw ovenrooster of plaat niet perse te gebruiken.
  • Oven op hete lucht zetten op 100 graden en 1,5 uur in de oven laten staan.
  • Doordat we dit op een lage temperatuur blijft de kwaliteit mooi behouden.

Zakjes

Kunt u op de volgende manier opwarmen:

  • Sommige producten zitten in zakjes.
  • De zakjes dicht laten en 10 minuten in pannetje met water hangen wat net niet kookt.
Uw bestelling ophalen of laten bezorgen?

Als u uw bestelling ophaalt in de winkel, dan betaalt u uiteraard geen bestel- of bezorgkosten. Wanneer u uw bestelling laat bezorgen dan betaalt u € 10,- per bestelling.

Waar bezorgt Ton Kanters catering?

Wij bezorgen catering in Schijndel, Wijbosch, Veghel, Sint Oedenrode, Erp, Keldonk, Boerdonk, Zijtaart, Eerde, Den Dungen, Maaskantje, Gemonde, Sint Michielsgestel, Vught en Heeswijk-Dinther.

Hoe warm ik de catering op?

Een uitgebreide uitleg hoe u de verschillende hapjes, partypannen, soepen en buffetten het beste kunt opwarmen zodat kwaliteit van het eten blijft bewaren, vindt u op deze pagina.

Als ik een bestelling plaats, wanneer wordt deze geleverd?

Tijdens het bestelproces kiest u zelf of u uw bestelling op komt halen of deze op een specifieke datum bezorgd wilt hebben. Op zondag zijn wij niet open en bezorgen wij geen bestellingen.

Op welke wijze kan ik mijn bestelling betalen?

Wanneer u uw bestelling komt ophalen in de winkel, dan kunt u uw bestelling per pin of contant betalen. Als de bestelling bezorgd moet worden, krijgt u een rekening via e-mail.