5-daagse rauwkost-kuur

 100,00

In deze kuur eet je uitsluitend rauwkost in de vorm van fruit, smoothies, sappen, salades, groenten en noten.

25 sappen in 5 dagen. De rauwkost-sapkuur start op de volgende data:

  • maandag 8 maart (inschrijven kan t/m donderdag 4 maart)
  • maandag 22 maart (inschrijven kan t/m donderdag 18 maart)
  • maandag 12 april (inschrijven kan t/m donderdag 8 april)
  • maandag 26 april (inschrijven kan t/m donderdag 22 april)

Meer informatie over het ophalen van de sapkuur en over betaling van de kuur, vindt u bij ‘veelgestelde vragen’ op de sapkuur pagina.

De gewenste startdatum selecteert u verder in het bestelproces.

Artikelnummer: 7254 Categorie:

Beschrijving

Heb je wel eens overwogen om te gaan vasten, je lichaam te reinigen, maar het nooit aangedurfd omdat je dan alleen maar smoothies en sappen mag hebben? Ik heb denk ik wel de oplossing voor je; DE RAUWKOST-KUUR!

In deze kuur eet je uitsluitend rauwkost in de vorm van fruit, smoothies, sappen, salades, groenten en noten. Anders dan in de al bestaande conventionele sapkuren mag je bij deze kuur genieten van rauwkost en salades. Het uitgangspunt is echter hetzelfde, het enige verschil is dat je lekker mag kauwen!

Door het eten van rauwkost en natuurlijke voeding blijven alle werkzame stoffen aanwezig. Tijdens koken, bereiden of verwarmen van voedsel gaan nu eenmaal voedingsstoffen verloren. Vasten met rauwkost maakt je slanker en ontgift langzaam je lichaam. Je lichaam wordt geleidelijk gereinigd, tekorten aan voedingsstoffen geëlimineerd en het immuunsysteem wordt geactiveerd door de vele mineralen en vitaminen die je tijdens de kuur binnen krijgt.

Chantal Kristen van ABC-gezond zal u gedurende deze vijfdaagse kuur begeleiden en voorzien van aanvullende tips en adviezen.

Let op, de kuur start op vooraf vastgestelde datums.

Heeft u vragen over onze sapkuren? Volg deze link.