[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”Rij” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Groenteman met Ster” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Als groente- en fruitspeciaalzaak Ton Kanters zijn wij trots u te kunnen melden dat wij dit jaar meedoen aan de verkiezing ‘Groenteman met Ster’. Wellicht kent u de sterrenverkiezing van de bakkers en slagers die al een aantal jaren de verkiezing Bakker- en Slager met Ster houden. Wij doen mee om u te laten zien dat wij als groente- en fruitspeciaalzaak staan voor uitstekende kwaliteit. Dit geldt zowel voor onze producten als voor onze medewerkers. U als klant staat hierin centraal.

Wat betekenen de sterren?

Een ster staat voor kwaliteit. Alleen groente- en fruitspeciaalzaken die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid kunnen een 1-, 2- of 3-sterrenbeoordeling behalen. Groenteman met Ster word je dus niet zomaar. Alles moet uit de kast worden gehaald om te behoren tot het selectieve gezelschap van sterwinnaars. 

De verkiezing

De komende maanden worden wij door een onafhankelijk bureau van top tot teen door professionals doorgelicht: van product en proces tot personeel en van boekhouding en hygiëne tot beleving en uitstraling.

Vanaf begin juli wordt onze winkel door professionals uit het vak beoordeeld op sfeer binnen en buiten de winkel, productuitstraling, klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en deskundigheid. Dit gebeurt door middel van een onaangekondigd bezoek van een mysteryshopper en een winkelbeoordelaar. Via een klanttevredenheidsonderzoek wordt onze klantvriendelijkheid en service bemeten. Wij waarderen het zeer als u tezijnertijd uw medewerking hieraan wil verlenen.

De verkiezing ‘Groenteman met Ster 2016’ loopt van maart tot september. In september 2016 worden de ‘sterren’ uitgereikt.

Gedurende het jaar zult u meer gaan merken van onze deelname aan Groenteman met Ster. Wij hopen u nog vaak te zien in onze winkel, want het belangrijkste verliezen wij niet uit het oog en dat is dat wij dit allemaal doen voor u! Om u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn!

Want: ‘Bij een groenteman met één of meer sterren is het goed werken én uitstekend inkopen doen.’

Kom naar de winkel, vul het klanttevredenheidsonderzoek in en ontvang een gratis bakje rauwkost!

Bron: Groenteman met een Ster

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://tonkanters.nl/wp-content/uploads/2016/07/Banner-website_GMS-deelname-600-px.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][/et_pb_row][/et_pb_section]