Gezonde voeding voor een gezonde levensstijl

 

Ton Kanters streeft ernaar een bijdrage te leveren aan een gezonde maatschappij. Gezonde voeding wordt steeds belangrijker en wij zijn dan ook van mening dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan hoe fit en energiek je je voelt. We stimuleren een gezonde levensstijl dan ook doordat:

  • We een ruim assortiment groente en fruit en aanverwante producten aanbieden.
  • We streng toezicht op de kwaliteit en herkomst van onze producten houden.
  • We zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen als conserveermiddelen gebruiken.

Naast dat onze producten gezond en lekker moeten zijn, streven we ook de waarde ‘gemak’ na. Op deze manier houden we rekening met de trends en ontwikkelingen van nu en stimuleren we een gezonde levensstijl.

Lekker en gemakkelijk

Al onze huisgemaakte maaltijden, catering producten & sapkuren kunnen via deze website worden besteld. U kunt uw bestelling bij ons in de winkel ophalen of wij bezorgen deze bij u thuis. Wel zo gemakkelijk!

Het team van Ton Kanters

Kom naar de winkel en ontmoet het enthousiaste team van Ton. Wij staan van maandag t/m zaterdag vanaf 8:00 voor u klaar!

noten, zaden, zuidvruchten, hennepzaad, chiazaad, superfoods

Ton Gezond Keurmerk

Ton Kanters – Gezond Genieten – biedt in de winkel gezonde en koolhydraatarme producten aan zoals spirelli, zoodels, bloemkool/broccoli rijst, salades en koolhydraatarme maaltijden. Producten met het Ton Gezond keurmerk bestaan uit producten die specifiek geselecteerd zijn door voedingsdeskundige Chantal Kristen van ABC-gezond.

groenten en fruit, schijndel, versproducten, Ton Kanters

Groenten en fruit

Zes dagen per week kopen we verse groenten en fruit, bij voorkeur van Hollandse bodem, in via de groothandel en houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze producten. Hiernaast maken we iedere dag vers gesneden groenten en fruit voor u klaar. Lekker makkelijk, toch?

verse salades, saladebar, rauwkost salades, toastsalades

Toast- en rauwkost salades

Iedere dag worden heerlijke, frisse salades en toastsalades vers gemaakt. Je hebt de keuze uit een vast assortiment (toast)salades waarbij we iedere maand één nieuwe salade onder de aandacht brengen. Hierdoor proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen en behoeften en is er voor ieder wat wils.

saladebar, lunch, maaltijdsalade, verse salade

Saladebar

Naast onze reguliere salades heb je ook de mogelijkheid om je eigen salade samen te stellen. Onze saladebar laat zien dat je binnen enkele stappen een unieke maaltijdsalade hebt samengesteld, door zelf je ingrediënten te kiezen.

Verssappen & sapkuren

Verlies gewicht en krijg meer energie met een sap-gezondheidskuur. Uw lichaam is net een huis. Het moet regelmatig worden schoongemaakt en een aantal keer per jaar is de grote schoonmaak noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Wilt u zich top gezond voelen en over voldoende energie beschikken? Dan is het ontgiften via een sapkuur of rauwkostkuur een absolute must.

Smoothies

Smoothies zijn goed voor je algehele weerstand, omdat ze groenten en fruit bevatten. De voedingsstoffen die erin zitten zijn makkelijk opneembaar voor je lichaam. Ze zijn gemaakt van rauwe groente, deze bevatten meer vitamines en mineralen dan gekookte groente. De groenten worden samen met het fruit op hoge snelheid gepureerd waardoor alle belangrijke vezels behouden blijven. In iedere categorie zijn meerdere smaken verkrijgbaar in de winkel.

maaltijden, afhalen, bestellen, een-persoonsgerechten, stamppot

Maaltijden

Geen zin om te koken, maar wil je wel een gezonde maaltijd? We bereiden iedere dag verse maaltijden met de best geselecteerde seizoensproducten. Je kunt bij ons dan ook terecht voor een uitgebreid assortiment dat bestaat uit 15 tot 20 verschillende, zelfgemaakte maaltijden. Via onze maaltijdservice bezorgen wij iedere week de maaltijden bij u thuis!

 

noten, zaden, zuidvruchten, hennepzaad, chiazaad, superfoods

Wraps, pastasalades & pizza's

Verse huisgemaakte pizza’s, wraps & pastasalades. Pizza met een ambachtelijke dunne bodem van de beste kwaliteit grondstoffen zonder conserveringsmiddelen dus vers en puur natuur ofwel CLEAN LABEL. Wij beleggen ze met een vers gesneden groentemix en kaas.

 

Catering in Schijndel en omgeving

Catering

Ton Kanters wil gezond eten tegen een eerlijke prijs voor iedereen mogelijk maken en verzorgt catering in de omgeving van Vught, Schijndel en Erp.

Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden op het gebied van catering vindt u op onze Catering pagina.

noten, zaden, hennepzaad, gojibessen, lijnzaad, superfood

Superfoods

Door het eten van deze superfoods zoals goji bessen, hennepzaad, chia zaadjes, zal je levenskracht en energie in grote mate toenemen. Ze verbeteren de algemene gezondheid, versterken het immuunsysteem, verhogen de serotonine productie, zuiveren, voorzien het lichaam van alle nodige voedingsstoffen en zijn vaak ook nog lekker!

noten, zaden, zuidvruchten, hennepzaad, chiazaad, superfoods

Noten & Zuidvruchten

Wij bieden een ruim assortiment noten & zuidvruchten aan. Noten en zuidvruchten passen uitstekend in een gezond en cholesterolverlagend voedingspatroon omdat ze rijk zijn aan vezels, gezonde vetten, vitaminen en mineralen.