Vers, Lekker en Gemakkelijk!

Gezonde voeding wordt steeds belangrijker en wij zijn dan ook van mening dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan hoe fit en energiek je je voelt. Naast dat onze producten gezond, vers en lekker moeten zijn, streven we ook de waarde ‘gemak’ na. 

Ton Kanters – Gezond Genieten is een gemaksformule met als basis groente & fruit. In onze winkels in Vught & Schijndel vindt u naast verse groente & fruit en ruim assortiment aan verse producten die dagelijks worden bereid door onze koks.

Ons winkelassortiment:

 • een saladebar, verse kant-en-klare salades, pastasalades & toast-salades
 • verse groente & fruit, gesneden groentes & rauwkosten
 • verse sappen, smoothies & vers geperste sinaasappelsap
 • verse wraps, pizza’s, ovenbroodjes & loempia’s
 • verse soepen & kant-en-klare maaltijden
 • verse noten, chocolade & toetjes

Ons cateringassortiment:

 • koude- & warme buffetten & soepen
 • plateau’s met warme & koude hapjes & tapas
 • salades & opgemaakte koude schotels
 • hapjes- & partypannen & diverse combinaties
 • toetjes- & dessert plateau’s

U bestelt gemakkelijk via onze bestelshop en haalt uw catering bestelling in één van de winkels op of wij bezorgen deze bij u thuis!

Onze maaltijdservice:

Naast het winkelassortiment en de cateringservice biedt Ton Kanters een maaltijdservice die thuismaaltijden vers bereidt en deze op twee dagen in de week gratis thuis bezorgt in Schijndel en in Vught.

Het team van Ton Kanters

Kom naar één van onze winkels in Schijndel of Vught en ontmoet de enthousiaste teams van Ton.

Ton Kanters – Schijndel
Hoofdstraat 69 /B
5481 AB Schijndel
Ton Kanters – Vught
Raadhuisstraat 3F
5261 EH Vught

Wij staan van maandag t/m zaterdag vanaf 8:00 voor u klaar!

Winkelassortiment

maaltijden, afhalen, bestellen, een-persoonsgerechten, stamppot

Maaltijden

Geen zin om te koken, maar wil je wel een gezonde maaltijd? We bereiden iedere dag verse maaltijden met de best geselecteerde seizoensproducten. Je kunt bij ons dan ook terecht voor een uitgebreid assortiment dat bestaat uit 15 tot 20 verschillende, zelfgemaakte maaltijden.

 

noten, zaden, zuidvruchten, hennepzaad, chiazaad, superfoods

Wraps, pastasalades & pizza's

Verse huisgemaakte pizza’s, wraps & pastasalades. Pizza met een ambachtelijke dunne bodem van de beste kwaliteit grondstoffen zonder conserveringsmiddelen dus vers en puur natuur ofwel CLEAN LABEL. Wij beleggen ze met een vers gesneden groentemix en kaas.

 

verse salades, saladebar, rauwkost salades, toastsalades

Verse salades, toast- & rauwkost salades

Iedere dag worden heerlijke, goed gevulde frisse salades en toastsalades vers gemaakt. Je hebt de keuze uit een vast assortiment (toast)salades waarbij we iedere maand één nieuwe salade onder de aandacht brengen. Hierdoor proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen en behoeften en is er voor ieder wat wils.

saladebar, lunch, maaltijdsalade, verse salade

Saladebar

Naast onze reguliere salades heb je ook de mogelijkheid om je eigen salade samen te stellen. Onze saladebar laat zien dat je binnen enkele stappen een unieke maaltijdsalade hebt samengesteld, door zelf je ingrediënten te kiezen.

groenten en fruit, schijndel, versproducten, Ton Kanters

Groenten en fruit

Zes dagen per week kopen we verse groenten en fruit, bij voorkeur van Hollandse bodem, in via de groothandel en houden we streng toezicht op de kwaliteit van onze producten. Hiernaast maken we iedere dag vers gesneden groenten en fruit voor u klaar. Lekker makkelijk, toch?

Smoothies

Smoothies zijn goed voor je algehele weerstand, omdat ze groenten en fruit bevatten. De voedingsstoffen die erin zitten zijn makkelijk opneembaar voor je lichaam. Ze zijn gemaakt van rauwe groente, deze bevatten meer vitamines en mineralen dan gekookte groente. De groenten worden samen met het fruit op hoge snelheid gepureerd waardoor alle belangrijke vezels behouden blijven. In iedere categorie zijn meerdere smaken verkrijgbaar in de winkel.

noten, zaden, zuidvruchten, hennepzaad, chiazaad, superfoods

Noten & Zuidvruchten

Wij bieden een ruim assortiment noten & zuidvruchten aan. Noten en zuidvruchten passen uitstekend in een gezond en cholesterolverlagend voedingspatroon omdat ze rijk zijn aan vezels, gezonde vetten, vitaminen en mineralen.

 

noten, zaden, hennepzaad, gojibessen, lijnzaad, superfood

Superfoods

Door het eten van deze superfoods zoals goji bessen, hennepzaad, chia zaadjes, zal je levenskracht en energie in grote mate toenemen. Ze verbeteren de algemene gezondheid, versterken het immuunsysteem, verhogen de serotonine productie, zuiveren, voorzien het lichaam van alle nodige voedingsstoffen en zijn vaak ook nog lekker!

noten, zaden, zuidvruchten, hennepzaad, chiazaad, superfoods

Ton Gezond Keurmerk

Ton Kanters – Gezond Genieten – biedt in de winkel gezonde en koolhydraatarme producten aan zoals spirelli, zoodels, bloemkool/broccoli rijst, salades en koolhydraatarme maaltijden. Producten met het Ton Gezond keurmerk bestaan uit producten die specifiek geselecteerd zijn door voedingsdeskundige Chantal Kristen van ABC-gezond.

Te bestellen assortiment

Catering in Schijndel en omgeving

Catering

Ton Kanters wil gezond eten tegen een eerlijke prijs voor iedereen mogelijk maken en verzorgt catering in de omgeving van Vught, Schijndel en Erp.

Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden op het gebied van catering vindt u op onze Catering pagina.

maaltijden, afhalen, bestellen, een-persoonsgerechten, stamppot

Buffetten

Door een koud of warm buffet te kiezen, kiest u voor gemak, voordeel en smaak. Alle buffetten worden met zorg bereid door onze koks. Van verschillende broodjes buffetten tot een stamppot-buffet; uw gasten en u kunnen genieten van een heerlijke verzorgde maaltijd en u hoeft nergens naar om te kijken!

 

maaltijden, afhalen, bestellen, een-persoonsgerechten, stamppot

Maaltijden

Geen zin om te koken, maar wil je wel een gezonde maaltijd? We bereiden iedere dag verse maaltijden met de best geselecteerde seizoensproducten. Ton Kanters biedt een maaltijdservice die thuismaaltijden vers bereidt en deze op twee dagen in de week gratis thuis bezorgt in Schijndel en nu ook in Vught.

 

Sapkuren & Rauwkostkuren

Verlies gewicht en krijg meer energie met een sap-gezondheidskuur. Uw lichaam is net een huis. Het moet regelmatig worden schoongemaakt en een aantal keer per jaar is de grote schoonmaak noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Wilt u zich top gezond voelen en over voldoende energie beschikken? Dan is het ontgiften via een sapkuur of rauwkostkuur een absolute must.

Catering in Schijndel en omgeving

Werkfruit & Fruitmanden

Productievere medewerkers of gewoon een fruitmand als kado bestellen? Bedrijfsfruit leidt tot een hogere arbeidstevredenheid en hogere arbeidsproductiviteit. De werksfeer verbetert en dat alles leidt tot een lager ziekteverzuim. Daarnaast is het aanbieden van fruit aan medewerkers ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Je bedrijf heeft dan ook alleen maar voordelen van fruit op het werk!

Uw bestelling ophalen of laten bezorgen?

Als u uw bestelling ophaalt in de winkel, dan betaalt u uiteraard geen bestel- of bezorgkosten.
Wanneer u uw bestelling laat bezorgen dan betaalt u € 10,- per bestelling.

Wat zijn de kosten wanneer ik mijn bestelling laat bezorgen?

Wanneer u uw bestelling door ons wilt laten bezorgen, dan brengen wij € 10,- in rekening per bestelling.

Voor de bezorging van Werk fruit, fruitmanden of fruitkokers, rekenen wij € 5,- bezorgkosten binnen de Meierijstad.

Waar bezorgt Ton Kanters catering?

Wij bezorgen catering in Schijndel, Wijbosch, Veghel, Sint Oedenrode, Erp, Keldonk, Boerdonk, Zijtaart, Eerde, Den Dungen, Maaskantje, Gemonde, Sint Michielsgestel.

Als ik een bestelling plaats, wanneer wordt deze geleverd?

Wanneer u een bestelling bij ons wilt plaatsen dan kunt u in het bestelproces aangeven wanneer u uw bestelling geleverd wilt hebben. Een bestelling dient minimaal 24 uur van tevoren zijn geplaatst.

Op welke dagen wordt er bezorgd?

Wij bezorgen catering en werk fruit van maandag tot en met zaterdag. Op zondag zijn wij gesloten en bezorgen wij helaas niet.

De maaltijden worden op dinsdag, donderdag en zaterdag bezorgd.

Op welke wijze kan ik mijn bestelling betalen?

Wanneer u uw bestelling komt ophalen in de winkel, dan kunt u uw bestelling per pin of contant betalen.

Ook is het mogelijk om op rekening te betalen. Wij hanteren een betalingstermijn van 8 dagen en vertrouwen erop dat u binnen deze termijn uw factuur voldoet.