[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ton Kanters groente & fruit bij de top groentewinkels van Nederland

1 ster tijdens landelijke uitreiking ‘Groenteman met Ster’

Den Haag, 18 september 2016 – Gisteravond zijn bij De Schakel in Nijkerk de sterwinnaars bekendgemaakt van de landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2016’. Tijdens deze eerste editie verdiende Ton Kanters groente & fruit, gevestigd in Schijndel 1 ster. Daarmee behoort deze tot de top van de Nederlandse groentespeciaalzaken. In totaal ontvingen 24 ambachtelijke groentespeciaalzaken 1, 2 of 3 sterren. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.


Ton Kanters groente & fruit is bekroond met 1 ster! Bij de feestelijke uitreiking maakte presentator en entertainer Jeroen Smits de sterwinnende groentespecialisten bekend.

Niet zomaar een titel

Groenteman met Ster word je niet zomaar. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de ‘achterkant’ van de onderneming, waarbij de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht, en een meetronde van de ‘voorkant’ van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart wordt getoetst. Deskundige vakjury’s, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland.

Ruim assortiment en deskundig advies

Als consument kun je er op vertrouwen dat je bij een ‘Groenteman met Ster’ een ruim assortiment aan uitstekende producten zult aantreffen. Ook kun je hier terecht voor uitgebreid en deskundig advies, niet alleen over wat gezond is, maar ook nog eens over hoe je de producten het beste kunt bereiden.

Promotie sterren

De sterwinnaars gaan de komende weken volop met de promotie van hun prestatie aan de slag in de winkel en daarbuiten. Zij zullen nu nog meer dan ooit met passie over hun producten en vakmanschap vertellen. Vanuit Groenteman met Ster hebben de sterwinnaars allerlei promotiemateriaal gekregen. Heemskerk: “Groenteman met Ster zet de groenteman nog beter op de kaart in Nederland als dé specialist in groente en fruit. Want dat verdienen deze bewezen groentespecialisten!”

Trots

“Natuurlijk gaan we het behalen van onze ster vieren. Met onze medewerkers maar ook met onze klanten. Zij hebben meegeholpen om deze ster te bemachtigen en daar zijn wij ze zeer erkentelijk voor. Succes bereik je samen en om dat te vieren zullen we onze klanten komende weken verwennen met bijzondere aanbiedingen”, aldus een trotse Ton Kanters van Ton Kanters groente & fruit.

Organisatie en sponsors

De verkiezing wordt georganiseerd door AGF Detailhandel Nederland (ADN). Het NBC voert de verkiezing Groenteman met Ster professioneel, onafhankelijk en objectief uit. Kijk voor meer informatie over de verkiezing Groenteman met Ster op www.groentemanmetster.nl.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]