Deze heerlijke Herfst pastasalade is verkozen tot recept van maand en kunt u zelf bereiden als hoofdgerecht volgens het recept hieronder.

Heeft u wel zin in dit recept, maar geen zin om te koken? U kunt deze kant-en-klaar maaltijd ook gewoon bij ons in de winkel kopen. Het is namelijk ons eigen recept!

Herfst pasta met champignons en rucola

  • 500 gram champignons
  • 1 pak farfalle pasta
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 grote uien snipperen
  • 5 teentjes knoflook
  • 300 ml crème fraîche
  • 250 gram rucola

Bereiding

  • Snijd de champignons in vieren en kook de pasta
  • Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook
  • Voeg wat later de champignons toe
  • Laat even afkoelen en schep er dan de crème fraîche doorheen
  • Voeg de pasta toe en verwarm het eventueel nog wat op

Wij wensen u eet smakelijk!