Hoe warm ik de catering op?
Hoe warm je de verschillende gerechten het beste op, die je voor de feestdagen hebt besteld?
Pakketten & Ovenschalen
- Bak het stokbrood in een voorverwarmde oven 15 minuten op 180 graden af.
- Bakpapier in partypan doen. De grillballen, kipstokjes en kipknotsen hierin verdelen. Laat 1 vakje open voor de stoofgroenten deze gaan er later in. 1 uur voor dat je wil eten de pan aanzetten. Stekker in stopcontact, pan op stand 1 zetten en de pan gaat alles rustig opwarmen. Deksel er op laten en af en toe omscheppen. Vlees in de gaten houden de pan kan flink doorbakken.
- Haal de varkenshaas, aardappelgratin en stoofgroenten uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
- Oven voorverwarmen op 160graden.
- Folie van de bakjes er op laten zitten en geen gaatje in prikken.
- Alles 20 minuten opwarmen in de oven. De bakjes mogen in de oven op elkaar gestapeld worden als dat nodig is.
- Schep de stoofgroenten in de partypan.
- Schep de varkenshaas over in een mooie schaal. (Tip! Verwarm de schaal voor met heet water)
- Schep de aardappelgratin over in een mooie schaal. (Tip! Verwarm de schaal voor met heet water)
- De satésaus kan in een pannetje warm gemaakt worden.
- Bak het stokbrood in een voorverwarmde oven 15 minuten op 180 graden af.Bakpapier in partypan doen. De grillballen, kipstokjes en kipknotsen hierin verdelen. Laat 2 vakjes open voor de stoofgroenten en aardappel deze gaan er later in. 1 uur voor dat je wil eten de pan aanzetten. Stekker in stopcontact, pan op stand 1 zetten en de pan gaat alles rustig opwarmen. Deksel er op laten en af en toe omscheppen. Vlees in de gaten houden de pan kan flink doorbakken.
- Haal de varkenshaas, aardappelgratin, wildstoof, aardappeltjes en stoofgroenten uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
- Oven voorverwarmen op 160graden.
- Folie van de bakjes er op laten zitten en geen gaatje in prikken.
- Alles 20 minuten opwarmen in de oven. Je mag de bakjes op elkaar stapelen in de oven als dit nodig is.
- Schep de stoofgroenten en aardappeltjes in de pan.
- Schep de varkenshaas over in een mooie schaal (Tip! verwarm de schaal voor in heet water)
- Schep de wildstoof over in een mooie schaal (Tip! Verwarm de schaal voor in heet water)
- Schep de aardappelgratin over in een mooie schaal (Tip! Verwarm de schaal voor in heet water)
- De satésaus kan in een pannetje opgewarmd worden.
- Het eten van de shaving dish heeft 2 uur nodig om warm te worden. Steek de shaving dish dus 2 uur voordat je wil eten aan.
- Vul de bak van de shaving dish met 3 tot 4 liter (liefst warm) water. Zet 2 potten brandpasta onder de shaving dish pannen. Steek de potten aan. Schep de grillballen, kipspiesjes, kipsaté, pulled pork en wildstoof in de bijgeleverde ijzeren bakken. Hang de bakken boven het water in de shaving dish. Let op! De varkenshaas nog niet! Deksels er op doen. Af en toe een keer door het eten roeren.
- Laat het zakje champignonsaus dicht en leg dit een half uur voordat je gaat eten in het hete water in de shaving dish.
- Schep de varkenshaas in de ijzeren bak. Hang deze nog niet in het water maar laat op kamertemperatuur komen. 15 minuten voor je wil eten het zakje warme champignonsaus uit het hete water halen. Let op! Het water en het zakje zijn heet! Knip de zak open en verdeel de warme saus over de varkenshaas. Hang de bak vlees met saus boven het water in de shaving dish.
- Bak het stokbrood in een voorverwarmde oven 15 minuten op 180 graden af.
- Haal de rode kool, aardappelgratin en spruitjes uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
- Oven voorverwarmen op 160graden.
- Folie van de bakjes er op laten zitten en geen gaatje in prikken.
- Alles 20 minuten opwarmen in de oven. De bakjes mogen in de oven op elkaar gestapeld worden als dat nodig is.
- Schep de groenten over in een mooie schaal. (Tip! Verwarm de schaal voor met heet water)
- Schep de aardappelgratin over in een mooie schaal. (Tip! Verwarm de schaal voor met heet water)
Soep:
Kan in de magnetron opgewarmd worden 3 a 4 min 800 watt of in een pannetje.
Breekbrood:
Bak het plukbrood in een voorverwarmde oven 10 minuten op 180 graden af.
Mini broodjes:
Bak de mini broodjes in een voorverwarmde oven 6 minuten op 180 graden af.
Pasteibakjes:
Bak de pasteitjes in een voorverwarmde oven 3 minuten op 180 graden af.
Stokbrood pulled pork:
Bak het stokbroodje in een voorverwarmde oven 14 minuten op 160 graden af.
Worstenbroodjes:
Bak de worstenbroodjes in een voorverwarmde oven 10 minuten op 160 graden af.
Ragout:
Het zakje dicht laten en 10 minuten in pannetje met water hangen wat net niet kookt.
Verdeel het vlees wat in de zwarte bakken zit in de aluminium schaal.
Schep de satésaus in het aluminium bakje.
Zet het bakje satésaus in het midden. Dek de hele schaal af met aluminiumfolie
Oven voorverwarmen op 135.
90 minuten op 135 graden opwarmen.
- Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen. 90 minuten op 135 graden opwarmen.
- Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen. 60 minuten op 130 graden opwarmen.
- Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen. 90 minuten op 135 graden opwarmen.
- Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen. 90 minuten op 135 graden opwarmen.
Kerstmenu & diverse brood
- Haal de bakjes uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
- Oven voorverwarmen op 160graden.
- Folie van de bakjes er op laten zitten en geen gaatje in prikken.
- Alles 20 minuten opwarmen in de oven. Je mag de bakjes op elkaar stapelen in de oven als dit nodig is.
- Schep de gerechten over in mooie schalen of maak het direct op een bord op.
Tip! Verwarm de schalen of borden voor in heet water zodat je gerechten langer warm blijven.
- Pompoen-chiazaad burger. 10 minuten op 180 graden in de oven of even aanbakken in een koekepan.
- 10 minuten op 180 graden in de oven.
- Bak het plukbrood in een voorverwarmde oven 8 tot 10 minuten op 180 graden af.
- Kunnen in de magnetron opgewarmd worden 3 à 4 min 800 watt of in een pannetje