Verlies gewicht en krijg meer energie met een sap gezondheidskuur

Als groentespecialist zijn wij een samenwerking aangegaan met voedingsdeskundige Chantal Kristen, van ABC-gezond. Onze kennis en ervaring hebben we gebundeld. We hebben met veel zorg een sapkuur en een rauwkostkuur samengesteld.

Soms eten we ongezond, drinken we te veel of krijgen we van buitenaf giftige stoffen binnen. Denk aan de verborgen suikers, fastfood, alcohol, tabak, medicijnen, chemicaliën, bestrijdingsmiddelen etc. Vasten met sappen en/of rauwkosten is een veilige en gemakkelijke manier om uw lichaam te ontgiften.

Groente, fruit en superfoods hebben allemaal hun eigen verborgen krachten. Door deze op de juiste manier te bundelen krijgt u een gezonde mix die u kan ondersteunen bij allerlei doeleinden zoals afvallen, sporten, gezondheidsproblemen, detoxen of een gezonde levensstijl.

VEELGESTELDE VRAGEN

De kuur start op een vastgestelde datum (zie aangegeven data). Inschrijven kan t/m donderdag in de week voorafgaand aan de kuur. De kuur start altijd op maandag.

U kunt zich inschrijven via onze website.

Iedere dag worden de sappen en rauwkosten vers gemaakt in de winkel. U haalt iedere dag 1 vers dag-pakketje op, wat u de volgende dag eet/drinkt. De sappen/rauwkosten voor de eerste dag (maandag) haal je op zaterdag op. De sapkuur kan desgewenst ook ingevroren worden zodat u de hele kuur in een keer ophaalt. De ingevroren kuur haalt u vanaf donderdag (na 15:00) in de kuur week op.

De ophaaltijden in onze winkels zijn:

  • Winkel Schijndel tussen 15:00-20:00
  • Winkel Vught tussen 16:00-19:00
  • Winkel Helftheuvel tussen 16:00-19:00

Chantal Kristen van ABC-gezond heeft met zorg deze kuren samengesteld en zal u gedurende deze kuur begeleiden en voorzien van aanvullende tips en adviezen. Eventuele vragen kunt u haar stellen via mail.

De sapkuur is geschikt voor iedereen die in een gezonde staat verkeert. De kuur is niet geschikt voor kinderen en mensen met diabetes.

Mocht u medicijnen gebruiken dan is het verstandig eerst de voedingsdeskundige raad te plegen of de sapkuur wel voor u geschikt is.

U haalt het eerste dag-pakketje op zaterdag voorafgaand aan de gekozen startdatum bij ons in de winkel op. U kunt de sapkuur dan via pin of contant bij ons afrekenen.