Verlies gewicht en krijg meer energie met een sap gezondheidskuur

Wij als gemakswinkel en de voedingsdeskundige Chantal Kristen van ABC-gezond, hebben onze kennis en ervaring gebundeld. We hebben samen met veel zorg een sapkuur en een rauwkostkuur samengesteld.

Soms eten we ongezond, drinken we te veel of krijgen we van buitenaf giftige stoffen binnen. Denk aan de verborgen suikers, fastfood, alcohol, tabak, medicijnen, chemicaliën, bestrijdingsmiddelen etc. Vasten met sappen en/of rauwkosten is een veilige en gemakkelijke manier om uw lichaam te ontgiften.

Groente, fruit en superfoods hebben allemaal hun eigen verborgen krachten. Door deze op de juiste manier te bundelen krijgt u een gezonde mix die u kan ondersteunen bij allerlei doeleinden zoals afvallen, sporten, gezondheidsproblemen, detoxen of een gezonde levensstijl.

Bekijk in de video hiernaast waarom jij mee zou moeten doen aan een sap- of rauwkostkuur van Ton Kanters!

Verlies gewicht en krijg meer energie met een sap gezondheidskuur

In de 3 video’s hieronder leggen wij je verder uit hoe de sap- & rauwkostkuur van Ton Kanters in zijn werk gaat:

  • In video 2 leggen wij je uit hoe je je kunt voorbereiden op de sap- & rauwkostkuur en hoe je het meeste rendement uit de kuur kunt halen.
  • In video 3 leggen wij je uit wat je kunt ervaren tijdens de sap- & rauwkostkuur; zoals afvallen of meer energie krijgen.
  • In video 4 leggen wij je uit wat je na de sapkuur- & rauwkostkuur het beste kunt doen en hoe vaak je de kuur per jaar kunt doen.

VEELGESTELDE VRAGEN

De kuur start op een vastgestelde datum (zie aangegeven data). Inschrijven kan t/m donderdag in de week voorafgaand aan de kuur. De kuur start altijd op maandag.

Je kunt je inschrijven via onze website.

Iedere dag worden de sappen en rauwkosten vers gemaakt in de winkel. Je haalt iedere dag 1 vers dag-pakketje op, wat je de volgende dag eet/drinkt. De sappen/rauwkosten voor de eerste dag (maandag) haal je op zaterdag op. De sapkuur kan desgewenst ook ingevroren worden zodat je de hele kuur in een keer ophaalt. De ingevroren kuur haal je vanaf vrijdag in de kuur week op.

De ophaaltijden in onze winkels zijn:

  • Winkel Schijndel tussen 15:00-20:00
  • Winkel Vught tussen 16:00-19:00

Als je vragen hebt tijdens de sapkuur kun je mailen naar info@tonkanters.nl of bel even naar de winkel 073-3030401

De sapkuur is geschikt voor iedereen die in een gezonde staat verkeert. De kuur is niet geschikt voor kinderen en mensen met diabetes.

Mocht je medicijnen gebruiken en twijfel je of je de kuur mag doen, dan is het verstandig eerst je arts te raad te plegen.

Je mag de kuur afrekenen zodra je je eerste pakketje ophaalt, dat kan via pin of contant.