Verlies gewicht en krijg meer energie met een sap-gezondheidskuur.

Als groentespecialist zijn wij een samenwerking aangegaan met voedingsdeskundige Chantal Kristen, van ABC-gezond. Onze kennis en ervaring hebben we gebundeld. We hebben met veel zorg diverse smoothies en een vijfdaagse kuur samengesteld.

Soms eten we ongezond, drinken we te veel of krijgen we van buitenaf giftige stoffen binnen. Denk aan de verborgen suikers, fastfood, alcohol, tabak, medicijnen, chemicaliΓ«n, bestrijdingsmiddelen etcetera. Vasten met sappen en/of rauwkosten is een veilige en gemakkelijke manier om uw lichaam te ontgiften.

Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment smoothies in de winkel die u in u dagelijkse behoefte kunnen voorzien. Groente, fruit en superfoods hebben allemaal hun eigen verborgen krachten. Door deze op de juiste manier te bundelen krijgt u een gezonde mix die u kan ondersteunen bij allerlei doeleinden zoals afvallen, sporten, gezondheidsproblemen, detoxen of een gezonde levensstijl.

Veelgestelde vragen over onze sapkuren

Wanneer kan ik starten met een kuur?

De kuur start op een vastgestelde datum (zie aangegeven data). Inschrijven kan t/m donderdag in de week voorafgaand aan de kuur. Een 5-daagse sapkuur of rauwkostkuur start altijd op maandag. De 3-daagse kuur kan ook op dinsdag of woensdag starten.

Hoe kan ik me aanmelden voor een kuur?
Inschrijven voor de sap- of rauwkostkuur kan via de website, mail, telefoon of in de winkel.
Waar en wanneer kan ik de kuur ophalen?

Iedere dag worden de sappen en rauwkosten vers gemaakt in de winkel. Je haalt iedere dag een vers pakketje op, wat je de volgende dag eet/drinkt. De sappen/rauwkosten voor de eerste dag (maandag) haal je op zaterdag op. De sapkuur kan desgewenst ook ingevroren worden zodat je de hele kuur in een keer ophaalt.

De ophaaltijden in onze winkels zijn:

  • Winkel Schijndel tussen 15:00-20:00
  • Winkel Vught tussen 16:00-19:00.
Kan ik de kuur ook in één keer ophalen?

Het is mogelijk om de kuur in één keer op te halen. De kuur wordt dan vers voor je ingevroren. Je haalt de kuur aan het einde van de sapweek op. Geef bij je aanmelding door dat je de kuur graag in wil laten vriezen.

Waar kan ik terecht voor vragen tijdens de kuur?
Chantal Kristen van ABC-gezond heeft met zorg deze kuren samengesteld en zal u gedurende deze kuur begeleiden en voorzien van aanvullende tips en adviezen. Eventuele vragen kunt u haar stellen via mail.
Zijn deze kuren voor iedereen geschikt?
De kuur is geschikt voor iedereen die in een gezonde staat verkeert. De kuur is niet geschikt voor kinderen en mensen met diabetes.

Mocht u medicijnen gebruiken dan is het verstandig eerst de voedingsdeskundige raad te plegen of de kuur wel voor u geschikt is.

Hoe reken ik de sapkuur af?

U haalt de eerste sapkuur op zaterdag voorafgaand aan de gekozen startdatum bij ons in de winkel op. U kunt de sapkuur dan via pin of contant bij ons afrekenen.