Buffetten

Borrelplank zelf samenstellen

Hapjes & Tapas Complete plateau’s

Partypannen

Salades, Koude schotels & Stokbrood

Soepen

Toetjes & Desserts

Als u uw bestelling ophaalt in de winkel, dan betaalt u uiteraard geen bestel- of bezorgkosten. Wanneer u uw bestelling laat bezorgen dan betaalt u € 10,- per bestelling.

Wij bezorgen catering in Schijndel, Wijbosch, Veghel, Sint Oedenrode, Erp, Keldonk, Boerdonk, Zijtaart, Eerde, Den Dungen, Maaskantje, Gemonde, Sint Michielsgestel, Vught en Heeswijk-Dinther.

Hoe warm ik de catering op?

Partypan/maaltijdpan

Stekker in stopcontact, pan op stand 1 á 2 zetten. Kijk goed of de pan aan gaat, draai de knop iets hoger als de pan niet verwarmt. Deksel er op laten en af en toe omscheppen. Het is belangrijk om alles rustig op te warmen. Vlees in de gaten houden de pan kan flink doorbakken.  1 uur voor dat je wil eten aanzetten.

Oven partyschaal

Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen135.

90 minuten op 135 graden opwarmen.

Ovenschaal varkenshaas-champignon / beenham mosterdsaus

Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen 135 graden.

90 minuten op 135 graden opwarmen.

Ovenschaal beenham champignonsaus

Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen 130 graden.

60 minuten op 130 graden opwarmen.

Party rechaud – Buffetten – Compleet pakket deluxe

Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter (liefst warm) water.

Hang de bakken met eten in het water.

Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.

Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.

Deksels op de bakken doen.

Af en toe een keer door het eten roeren.

Als brandpasta op is een nieuwe er onder zetten 2 is voldoende.

De lege en volle potjes brandpasta willen we graag terug.

Opwarm instructie voor varkenshaas in buffet.

Als u varkenshaas in u buffet heeft dan graag de volgende instructie volgen.

Leg de zak met saus in de bak. Hang de bak in het water, let op saus in zak laten zitten!

Steek de potten aan.

Deksels op de bakken doen.

Laat de bakken met vlees op kamer temperatuur komen.

15 min voor je gaat eten de bakken met saus er uit halen en de bakken met vlees in het water hangen..

Knip de zakken met saus open en verdeel over het vlees. Na 15 min is alles warm.

Opwarm instructie voor vis in buffet.

Als u vis in u buffet heeft dan graag de volgende instructie volgen.

Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter (liefst warm) water.

Deksel op de bakken doen.

Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.

Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.

(let op bakken met vis er nog niet in zetten!!)

Laat de bakken met vis op kamer temperatuur komen.

30 min voor je gaat eten de bakken met vis in het water hangen.

Stokbrood 15 minuten op 180 graden

Soepterrine  Binnen pan er uit halen. In de grote pan, waar de stekker aan zit, warm water in doen tot aan streepje onder in de pan. Vul de binnen pan met soep en laat in het water zakken. Zet de pan 2 uur voordat je wil eten aan op de hoogste stand.

Soepbuffet Kleine pannetjes vullen met soep en de warmhoud plaat op hoogste stand aanzetten

Stekker in stopcontact 1,5 uur tot 2 uur voordat je wil eten aanzetten.

Je kan de pannetjes eventueel ook op fornuis opwarmen.

 

Zwarte tapas bakjes met vlees

U kunt het vlees van de tapas bakjes koud eten. Als u het toch graag warm wil eten gaat dat als volgt. Vlees uit de bakjes halen (deze zijn niet voor oven geschikt) en in een ovenschaaltje doen. 40 min 170 graden in oven opwarmen.

Soepen Kunnen in de magnetron opgewarmd worden 3 a 4 min 800 watt of in een pannetje.

 

Zakjes Sommige producten zitten in zakjes. De zakjes dicht laten en 10 minuten in pannetje met water hangen wat net niet kookt.

Aardappelgratin In oven opwarmen. 180 graden 17 minuten

Tijdens het bestelproces kiest u zelf of u uw bestelling op komt halen of deze op een specifieke datum bezorgd wilt hebben. Op zondag zijn wij niet open en bezorgen wij geen bestellingen.

Wanneer u uw bestelling komt ophalen in de winkel, dan kunt u uw bestelling per pin of contant betalen. Als de bestelling bezorgd moet worden, krijgt u een rekening via e-mail.