Buffetten bekijken

Diverse koude- & warme buffetten

Buffetten bekijken

Met borrelhapjes & tapas

Complete plateau's

Met borrelhapjes & tapas

Partypannen

Warme hapjes voor bij de borrel

Koude schotels & stokbrood

Opgemaakt & verse salades

Soepen

Vers gemaakt uit eigen keuken

Toetjes & Desserts

Diverse mousses, bavarois & Fruit

Servies & bestek

Borden, kommen & bestek

Vers, Gezond, Lekker & Gemakkelijk!

Geniet van een uitgebreide catering met borrelhapjes, buffetten, salades en desserts, zonder zelf te koken – bestel eenvoudig online, haal het op of laat het thuisbezorgen.

Catering aan huis of op locatie bezorgd?

Vers, Gemakkelijk & Smakelijk

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel catering aan huis online bij Ton Kanters! Al onze gerechten, zoals buffetten, borrelplanken en partypannen, worden dagvers bereid in onze eigen keuken met de beste ingrediënten.

Catering aan huis of op locatie bestellen voor ieder feestje of evenement

Of je nu een feestje thuis hebt, een zakelijke lunch of een gezellige borrel organiseert, wij zorgen voor heerlijke catering zonder gedoe.

Af te halen of te bezorgen

Je kunt je bestelling afhalen in één onze winkels in Schijndel en Vught of we bezorgen de catering aan huis of op locatie. We leveren in de regio Schijndel & Vught – bekijk de FAQ hieronder voor alle bezorglocaties.

Geniet zorgeloos van smaakvolle catering, vers bereid en snel geregeld. Bestel vandaag nog en laat ons jouw evenement compleet maken!

Als je je bestelling ophaalt in de winkel, dan betaal je uiteraard geen bestel- of bezorgkosten. Wanneer je je bestelling laat bezorgen en je brengt de spullen zelf terug betaal je €12.50 per bestelling. Als wij de spullen ook weer op moeten halen dan betaal je €25.- per bestelling.

Wij bezorgen catering in Schijndel, Wijbosch, Veghel, Sint Oedenrode, Erp, Keldonk, Boerdonk, Zijtaart, Eerde, Den Dungen, Maaskantje, Gemonde, Sint Michielsgestel, Vught en Heeswijk-Dinther, Den Bosch, Berlicum, Cromvoirt, Uden, Boekel en Beek en Donk.

Hoe warm ik de catering op?

Partypan/maaltijdpan

Stekker in stopcontact, pan op stand 1 á 2 zetten. Kijk goed of de pan aan gaat, draai de knop iets hoger als de pan niet verwarmt. Deksel er op laten en af en toe omscheppen. Het is belangrijk om alles rustig op te warmen. Vlees in de gaten houden de pan kan flink doorbakken. 1 uur voor dat je wil eten aanzetten.

Oven partyschaal

  • Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen135.
  • 90 minuten op 135 graden opwarmen.

Ovenschaal varkenshaas-champignon / beenham mosterdsaus

  • Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen 135 graden.
  • 90 minuten op 135 graden opwarmen.

Ovenschaal beenham champignonsaus

  • Met aluminiumfolie afdekken. Oven voorverwarmen 130 graden.
  • 60 minuten op 130 graden opwarmen.

Party rechaud – Buffetten – Compleet pakket deluxe

  • Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter (liefst warm) water.
  • Hang de bakken met eten in het water.
  • Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.
  • Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.
  • Deksels op de bakken doen.
  • Af en toe een keer door het eten roeren.
  • Als brandpasta op is een nieuwe er onder zetten 2 is voldoende.
  • De lege en volle potjes brandpasta willen we graag terug.

Opwarm instructie voor varkenshaas in buffet.

  • Als je varkenshaas in je buffet heft dan graag de volgende instructie volgen.
  • Leg de zak met saus in de bak. Hang de bak in het water, let op saus in zak laten zitten!
  • Steek de potten aan.
  • Deksels op de bakken doen.
  • Laat de bakken met vlees op kamer temperatuur komen.
  • 15 min voor je gaat eten de bakken met saus er uit halen en de bakken met vlees in het water hangen.
  • Knip de zakken met saus open en verdeel over het vlees. Na 15 min is alles warm.

Opwarminstructie voor vis in buffet

  • Als je vis in jouw buffet hebt dan graag de volgende instructie volgen.
  • Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter (liefst warm) water.
  • Deksel op de bakken doen.
  • Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.
  • Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.
  • (let op bakken met vis er nog niet in zetten!!)
  • Laat de bakken met vis op kamer temperatuur komen.
  • 30 min voor je gaat eten de bakken met vis in het water hangen.

Stokbrood 15 minuten op 180 graden

Soepterrine Binnen pan er uit halen. In de grote pan, waar de stekker aan zit, warm water in doen tot aan streepje onder in de pan. Vul de binnen pan met soep en laat in het water zakken. Zet de pan 2 uur voordat je wil eten aan op de hoogste stand.

Soepbuffet

  • Kleine pannetjes vullen met soep en de warmhoud plaat op hoogste stand aanzetten
  • Stekker in stopcontact 1,5 uur tot 2 uur voordat je wil eten aanzetten.
  • Je kan de pannetjes eventueel ook op fornuis opwarmen.

Zwarte tapas bakjes met vlees

Je kunt het vlees van de tapas bakjes koud eten. Als je het toch graag warm wilt eten gaat dat als volgt. Vlees uit de bakjes halen (deze zijn niet voor oven geschikt) en in een ovenschaaltje doen. 40 min 170 graden in oven opwarmen.

Soepen Kunnen in de magnetron opgewarmd worden 3 a 4 min 800 watt of in een pannetje.

Zakjes Sommige producten zitten in zakjes. De zakjes dicht laten en 10 minuten in pannetje met water hangen wat net niet kookt.

Aardappelgratin In oven opwarmen. 180 graden 17 minuten

Tijdens het bestelproces kiest u zelf of u uw bestelling op komt halen of deze op een specifieke datum bezorgd wilt hebben. Op zondag zijn wij niet open en bezorgen wij geen bestellingen.

Wanneer u uw bestelling komt ophalen in de winkel, dan kunt u uw bestelling per pin of contant betalen. Als de bestelling bezorgd moet worden, krijgt u een rekening via e-mail.