Vers, Lekker en Gemakkelijk!

Een gezonde levensstijl wordt steeds belangrijker en verse gezonde voeding hoort daarbij. Naast dat onze producten vers en lekker moeten zijn, streven we ook de waarde ‘gemak’ na.

Ton Kanters – Gezond Genieten is een gemaksformule met winkels in Vught & Schijndel je vindt er een uitgebreid assortiment aan verse producten die dagelijks worden bereid door onze koks. Daarnaast is er een ruim assortiment aan groente & fruit.

ONS WINKELASSORTIMENT

Geen zin om te koken, maar wil je wel een gezonde maaltijd? In onze keuken bereiden we iedere dag onze verse producten met de beste geselecteerde producten. Bezoek één van onze winkels in Vught en Schijndel .

 • Een saladebar, verse kant-en-klare salades, pastasalades & toast-salades

 • Verse groente & fruit, gesneden groentes & rauwkosten

 • Verse sappen, smoothies & vers geperste sinaasappelsap

 • Verse wraps, pizza’s, ovenbroodjes & loempia’s

 • Verse soepen & kant-en-klare maaltijden

 • Verse noten, chocolade & toetjes

ONS CATERINGASSORTIMENT

Ton Kanters wil catering tegen een eerlijke prijs voor iedereen mogelijk maken. Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden op het gebied van catering vind je op onze Catering pagina.

 • Diverse complete warme- & koude buffetten

 • Plateau’s met warme- & koude hapjes en tapas

 • Salades & opgemaakte koude schotels

 • Hapjes- & partypannen

 • Toetjes- & desserts

ONZE MAALTIJDSERVICE

Ton Kanters biedt een maaltijdservice die thuismaaltijden op donderdag gratis bij je thuis bezorgt in Schijndel en in Vught. Zo kun je van gezonde, gevarieerde en vooral lekkere thuismaaltijd genieten.

De maaltijdenservice van Ton Kanters biedt de ideale oplossing om gezond en gevarieerd thuis te (blijven) eten.

ONZE MAALTIJDBOX

Ben je bewust bezig met voeding omdat je je fitter of energieker wilt voelen of omdat je een paar kilo’s wilt afvallen? Of wil je doorgaan met een gezonde leefstijl na een sap- of rauwkostkuur? Wij maken gezond en goed eten eenvoudiger dan ooit met onze gezond genieten maaltijd lijn. Iedere week wisselende keuze in de vitrine. Vers, smaakvol, voedzaam en zonder kunstmatige toevoegingen.

Bewust gezond eten maken we makkelijk voor jou! Bij het samenstellen van deze maaltijden is rekening gehouden met: extra veel groente, volkoren producten, bewuste vlees, vis of vega keuze en caloriearme sauzen. Je kunt elke week een gezonde maaltijdbox bestellen via onze bestelshop en deze op maandag of dinsdag op komen halen in een van onze winkels.

Tijdens het bestelproces kun je selecteren of je jouw bestelling wilt laten bezorgen of op wilt komen halen.

Wanneer je kiest voor bezorgen dan brengen wij bezorgkosten in rekening. Wij kunnen alleen bezorgen of zowel bezorgen als op komen halen. 

Wanneer je jouw bestelling op komt halen in één van onze winkels in Vught of Schijndel betaal je uiteraard geen extra kosten. 

Klik voor heldere opwarminstructies op deze link.

Tijdens het bestelproces kies je zelf of je jouw bestelling op komt halen of deze op een specifieke datum bezorgd wilt hebben. Op zondag zijn wij niet open en bezorgen wij geen bestellingen.

Wanneer je jouw bestelling komt ophalen in de winkel, dan kun je je bestelling per pin of contant betalen. Als de bestelling bezorgd moet worden, krijg je een rekening via e-mail.