De maaltijdenservice van Ton Kanters

Ton Kanters biedt een maaltijdservice die verse maaltijden 1x in de week gratis bij je thuis bezorgt in Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught, Erp, Boerdonk, Beek en Donk, Keldonk en Boekel. Zo kun je iedere dag van een gezonde, gevarieerde en verrassende thuismaaltijd genieten.

Door onze persoonlijke benadering (de maaltijden worden altijd persoonlijk afgegeven of in overleg bij je thuis in de koelkast geplaatst) zorgen wij voor een stukje sociale controle bij (alleenstaande) ouderen en andere personen, die daar behoefte aan hebben. In combinatie met het thuis kunnen blijven eten zonder alle rompslomp van boodschappen doen, koken en afwassen zorgt dit ook voor meer zelfredzaamheid.

Wil je je ook laten verrassen door de maaltijdenservice van Ton Kanters, vraag dan een proefmaaltijd aan en ervaar de kwaliteit en het gemak van onze thuismaaltijden. De maaltijdenservice van Ton Kanters biedt de ideale oplossing om gezond en gevarieerd thuis te (blijven) eten.

BESTELFORMULIER DOWNLOADEN

De maaltijdenservice van Ton Kanters biedt je iedere week een ruime keus aan maaltijden. Je geeft bij het hoofdgerecht in de kolom het gewenste aantal aan, en de portiegrootte. Dit doe je ook in de kolom van de bijgerechten. De bestellijst geef je aan de bezorger mee.

De bezorger brengt iedere week een nieuwe bestellijst mee. Je kunt deze rustig invullen en de volgende keer mee terug geven met de bezorger.

Of download het bestelformulier, vul in en bel of stuur via het contactformulier de bestelling door of geef het ingevulde formulier mee aan de bezorger.

Je ontvangt dan op donderdag de door jou bestelde maaltijden en eventuele bijgerechten.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Door omstandigheden kun of wil je zelf niet meer iedere dag koken, maar wil je toch thuis blijven eten.
 • Na een ziekenhuisopname of ander ongemak ben je tijdelijk niet in staat om iedere dag zelf te koken.
 • Door jouw drukke werk heb je geen tijd (of misschien wel geen zin) om zelf te koken.
 • Je wilt het gemak ervaren van een maaltijdservice, zodat je zelf niet hoeft te bedenken wat je gaat eten. Je hoeft hiervoor dan ook geen boodschappen te doen.

De maaltijden worden vers bereid, maar om ze vers te houden worden ze na bereiding direct terug gekoeld. De maaltijd dient thuis te worden opgewarmd in een magnetron.

 • Maaltijd 400 gram € 7.49 – €8.49
 • Maaltijd 400 gram met vis € 8.99 – € 9.25
 • Soep € 2.49
 • Toetje € 2.69
 • Yoghurt met zacht fruit €3.49
 • Rauwkost € 1,99
 • Gesneden vers fruit € 2.99
 • Week-tasje met 7 stuks fruit € 3,98

Minimale bestelbedrag bedraagt € 10,-. De bezorging is altijd gratis!

Met de maaltijdenservice van Ton Kanters bepaal je zelf op welke dagen van de week (maandag t/m zondag) je gebruik wilt maken van de thuismaaltijden. Je bepaalt op welke dag je welke maaltijd wilt nuttigen. De gerechten zijn één week houdbaar, dus je kunt voor de hele week jouw maaltijden bestellen.

Ton Kanters is zeer flexibel. Ben je één of meerdere dagen weg of ben je bijvoorbeeld ziek, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan bezorgen wij je die week geen maaltijden.

Wij maken het je gemakkelijk. Je betaalt de maaltijden op rekening, er wordt een machtiging afgegeven en de bedragen worden 1x per 2 weken automatisch afgeschreven. Je ontvangt per mail een overzicht van de geleverde maaltijden. Je hoeft dus niets bij de bezorger af te rekenen.

De maaltijden worden op donderdag in één keer bezorgd. De leveringen in Schijndel vindt plaats tussen 9.00 en 12.00 uur, de levering in Vught en Sint-Michielsgestel vindt plaats tussen 12:00 en 16:00 uur. Je kunt dus zelf kiezen of je de maaltijd ‘s middags of ‘s avonds nuttigt.

Je kunt ons bellen of mailen voor een proefmaaltijd.

Je belt met 073 303 0401, komt langs in de winkel of je stuurt ons een e-mail.  Indien je het prettig vindt komen wij graag even bij je langs om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Indien je nog andere vragen hebt of als er iets niet helemaal duidelijk is, zijn wij uiteraard bereid om jouw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

Indien je nog andere vragen hebt of als er iets niet helemaal duidelijk is, zijn wij uiteraard bereid om jouw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

We bezorgen maaltijden in Erp, Boerdonk, Keldonk, Boekel, Beek en Donk, Schijndel, Vught en Sint-Michielsgestel.