Welkom bij de maaltijdenservice van Ton Kanters

Ton Kanters biedt een maaltijdservice die thuismaaltijden vers bereidt en deze op donderdag gratis bij u thuis bezorgt in Schijndel en in Vught.

Hiernaast leggen we u uit hoe we er met veel plezier voor zorgen, dat u op elke gewenste dag van een gezonde, gevarieerde en verrassende thuismaaltijd kunt genieten.

Door onze persoonlijke benadering (de maaltijden worden altijd persoonlijk afgegeven of in overleg bij u thuis in de koelkast geplaatst) zorgen wij voor een stukje sociale controle bij (alleenstaande) ouderen en andere personen, die daar behoefte aan hebben. In combinatie met het thuis kunnen blijven eten zonder alle rompslomp van boodschappen doen, koken en afwassen zorgt dit ook voor meer zelfredzaamheid.

Wilt u zich ook laten verrassen door de maaltijdenservice van Ton Kanters, vraag dan een proefmaaltijd aan en ervaar de kwaliteit en het gemak van onze thuismaaltijden.

Hoe werkt het?
De maaltijdenservice van Ton Kanters biedt de ideale oplossing om gezond en gevarieerd thuis te (blijven) eten.
Wanneer is de maaltijdenservice iets voor mij?
 • Door omstandigheden kunt of wilt u zelf niet meer iedere dag koken, maar wilt u toch thuis blijven eten.
 • Na een ziekenhuisopname of ander ongemak bent u tijdelijk niet in staat om iedere dag zelf te koken.
 • Door uw drukke werk heeft u geen tijd (of misschien wel geen zin) om zelf te koken.
 • U wilt het gemak ervaren van een maaltijdservice, zodat u zelf niet hoeft te bedenken wat u gaat eten. U hoeft hiervoor dan ook geen boodschappen te doen.

De maaltijden worden vers bereid, maar om ze vers te houden worden ze na bereiding direct teruggekoeld. De maaltijd dient thuis te worden opgewarmd in een magnetron.

Welke maaltijden kan ik bestellen?
 • Hoofdgerecht in 2 portiegroottes:
  400 gram en 600 gram
 • Soep
 • Toetje
 • Rauwkost
 • Gesneden fruit
 • Week-tasje met 7 stuks fruit
 
 
Wat zijn de kosten?
 • Maaltijd met vlees:
  • 400 gram € 6,29 | 600 gram € 8,38
 • Maaltijd met vis: € 8,38
 • Soep: € 1,58
 • Rauwkost: € 1,58
 • Toetje: € 1,58
 • Gesneden vers fruit: € 2,09
 • Weektasje met 7 stuks fruit: € 3,50

Minimale bestelling € 10,-. De bezorging is altijd gratis!

Hoe word ik klant?
U belt met 073 303 0401 of u stuurt ons een e-mail. Samen met u bepalen wij dan op welke dagen uw maaltijden worden bezorgd. Indien u het prettig vindt komen wij graag even bij u langs om uw persoonlijke wensen te bespreken.
Andere vragen?
Indien u nog andere vragen heeft of als er iets niet helemaal duidelijk is, zijn wij uiteraard bereid om uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon of e-mail.

Het bestelformulier downloaden

Download iedere week het bestelformulier, kruis de gewenste gerechten per blok aan bel of stuur via het contactformulier de bestelling door of geef het ingevulde formulier mee aan de bezorger.

U ontvangt dan op donderdag de door u bestelde maaltijden en eventuele bijgerechten.

Uit welke gerechten kan ik kiezen?

De maaltijdenservice van Ton Kanters biedt u iedere week een ruime keus aan maaltijden. U geeft bij het hoofdgerecht in de kolom van de gewenste portiegrootte het aantal in. Dit doet u ook in de kolom van de bijgerechten. De bestellijst geeft u aan de bezorger mee voor de levering van de week daarna.

Op welke dagen kan ik gebruikmaken van de maaltijdservice?

Met de maaltijdenservice van Ton Kanters bepaalt u zelf op welke dagen van de week (maandag t/m zondag) u gebruik wilt maken van de thuismaaltijden. U bepaalt op welke dag u welke maaltijd wilt nuttigen. De gerechten zijn één week houdbaar, dus u kunt voor de hele week uw maaltijden bestellen.

Wat als ik een dagje weg ben of op vakantie ga?

Ton Kanters is zeer flexibel. Bent u één of meerdere dagen weg of bent u bijvoorbeeld ziek, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan bezorgen wij u die week geen maaltijden.

Op welke wijze moet er worden betaald?
Wij maken het u gemakkelijk. U betaalt de maaltijden op rekening, dus u ontvangt eens per 2 weken een factuur voor de geleverde maaltijden. U hoeft dus niets bij de bezorger af te rekenen.
Wanneer worden de maaltijden bezorgd?

De voor die week bestelde maaltijden worden op donderdag in één keer bezorgd. De leveringen vinden plaats tussen 9.00 en 12.00 uur. U kunt dus zelf kiezen of u de maaltijd ‘s middags of ‘s avonds nuttigt.

Kan ik een keer een maaltijd proberen?
U kunt ons bellen of mailen voor een proefmaaltijd.
Hoe word ik klant?
U belt met 073 303 0401 of u stuurt ons een e-mail. Indien u het prettig vindt komen wij graag even bij u langs om u uitleg te geven.
Staat uw vraag er niet bij?
Indien u nog andere vragen heeft of als er iets niet helemaal duidelijk is, zijn wij uiteraard bereid om uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op via telefoon of e-mail.