Hoe warm ik de catering op?

Hoe warm je de verschillende gerechten het beste op en de kwaliteit bewaard blijft? Vind hieronder de opwarminstructie per type bestelling of product.

​Partypan / maaltijdpan

Stekker in stopcontact, pan op stand 1 á 2 zetten. Kijk goed of de pan aan gaat, draai de knop iets hoger als de pan niet verwarmt. Deksel er op laten en af en toe omscheppen. Het is belangrijk om alles rustig op te warmen. Vlees in de gaten houden de pan kan flink doorbakken.  1 uur voor dat je wil eten aanzetten.

Stekker in stopcontact, pan op stand 1 á 2 zetten. Kijk goed of de pan aan gaat, draai de knop iets hoger als de pan niet verwarmt. Deksel er op laten en af en toe omscheppen. Het is belangrijk om alles rustig op te warmen. Vlees in de gaten houden de pan kan flink doorbakken.  1 uur voor dat je wil eten aanzetten.

  • Oven partyschaal met aluminiumfolie afdekken
  • Oven voorverwarmen 135 graden
  • 90 minuten op 135 graden opwarmen

Rechaud & Buffetten

  • Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter water.
  • Hang de bakken met eten in het water.
  • Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.
  • Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.
  • Deksels op de bakken doen.
  • Af en toe een keer door het eten roeren.
  • Als brandpasta op is een nieuwe er onder zetten 2 is voldoende.
  • De lege en volle potjes brandpasta willen we graag terug.
  • Als u varkenshaas in uw buffet heeft dan graag de volgende instructie volgen.
  • Leg de zak met saus in de bak. Hang de bak in het water. Let op: de saus in de zak laten zitten!
  • Steek de potten aan.
  • Deksels op de bakken doen.
  • Laat de bakken met vlees op kamer temperatuur komen.
  • 15 min voor u gaat eten de bakken met saus er uit halen en de bakken met vlees in het water hangen.
  • Knip de zakken met saus open en verdeel over het vlees. Na 15 min is alles warm.
  • Als u vis in u buffet heeft dan graag de volgende instructie volgen.
  • Vul de warmhoud pan met 3 tot 4 liter water.
  • Deksel op de bakken doen.
  • Zet 2 potten pasta onder de warmhoud pannen.
  • Steek de potten 2 uur voor het tijdstip van eten aan.
  • Let op: bakken met vis er nog niet inzetten!
  • Laat de bakken met vis op kamer temperatuur komen.
  • 30 min voor u gaat eten de bakken met vis in het water hangen.

Overige

  • Haal de bakjes die u wilt opwarmen 2 uur vooraf uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
  • Alle bakjes tegelijk in de oven zetten folie er om laten en géén gaatjes in prikken.
  • Bakjes mogen gewoon op elkaar gestapeld worden. Dus u hoeft uw oven rooster of plaat niet perse te gebruiken.
  • Oven op hete lucht zetten 100 graden en 1,5 uur er in laten staan.
  • Doordat we dit heel langzaam opwarmen op lage tempratuur blijft de kwaliteit mooi behouden.
  • 10 minuten afbakken op 180 graden.
  • Haal de binnen pan er uit.
  • In de grote pan, waar de stekker aan zit, warm water in doen tot aan streepje onder in de pan.
  • Vul de binnen pan met soep en laat in het water zakken.
  • Zet de pan 2 uur voordat u wilt eten aan.
  • Kleine pannetjes vullen met soep en de warmhoud plaat op hoogste stand aanzetten
  • Stekker in stopcontact 1,5 uur tot 2 uur voordat je wil eten aanzetten.
  • Je kan de pannetjes eventueel ook op fornuis opwarmen.
  • U kunt het vlees van de tapas bakjes koud eten.
  • Als u het toch graag warm wil eten gaat dat als volgt.
  • Haal het vlees uit de bakjes (deze zijn niet voor de oven geschikt) en doe deze in een ovenschaaltje.
  • Warm deze 40 min lang op 170 graden in oven op.

Als je je bestelling ophaalt in de winkel, dan betaal je uiteraard geen bezorgkosten. Wanneer je jouw bestelling laat bezorgen dan betaal je € 10,- per bestelling.

Wij bezorgen catering in:

  • Schijndel, Wijbosch, Den Dungen, Maaskantje
  • Erp, Keldonk, Boerdonk, Zijtaart, Eerde
  • Veghel, Uden, Boekel, Beek en Donk
  • Sint Oedenrode, Heeswijk-Dinther
  • Gemonde, Sint Michielsgestel, Vught
  • Den Bosch, Engelen, Bokhoven, Vlijmen
  • Empel, Rosmalen

Klik voor heldere opwarminstructies op deze link.

Tijdens het bestelproces kies je zelf of je jouw bestelling op komt halen of deze op een specifieke datum bezorgd wilt hebben. Op zondag zijn wij niet open en bezorgen wij geen bestellingen.

Wanneer je jouw bestelling komt ophalen in de winkel, dan kun je je bestelling per pin of contant betalen. Als de bestelling bezorgd moet worden, krijg je een rekening via e-mail.